Tuesday, April 30, 2013

The Truth



We're all in the same GAME 
just different levels, 
dealing with the same HELL
 just different DEVILS !

Wednesday, February 6, 2013

Akhirnya....

Dalam hati nak up entri yang lain..banyak idea,tapi tak terlawan dek malas dan laki aku.
(kat rumah tak boleh nak hapdet sebab dia bolot je pc untuk dia sorang)
Arini mata dia masuk pasir awal,so boleh curi masa hapdet kejap..sian dia,tak berapa nak sihat lagi.

So untuk entri sepantas kilat ni,aku tepek gambar alahan aku yang paling latest...
Oh my..aku sendiri naik segan tengok muka sendiri bak hang!
Wahai anak yang kuat menendang dalam perut,ini lah pengorbanan ibu mengandungkan kamu..cewahh


ruam atau macam jerawat pasir gitu..tapi penuh kat dahi ngan kiri kanan pipi dan batang hidung

Mil aku cakap,biras ngan kakak ipar aku pun time pregnat dapat alahan cam gini jugak..sampai lepas bersalin baru hilang katanya...
Pengsan !

Memang bagi setengah orang akan cakap benda ni sementara je..tapi aku sendiri masih belum boleh nak hadam lagi..hahaha
kurang keyakinan diri kekdahnya..rasa macam semua orang dok perati je  muka aku yang bergerutu ni..haiss

So krim safi balqis aku tu,aku stop pakai..takut melarat jadinya..tiap malam aku guna kaedah tradisional yang aku praktikkan teori sendiri sebab nak sedapkan hati...aku tau macam useless je usaha aku ni,tapi..nak sedapkan hati punya pasal kan..buat je.

Harap belas ehsan laki aku memang hampeh la..die gelakan lagi ade..
So dengan niat dihati nak balas dendam sebab gelakan aku..
dengan rasminya tiap malam dia kena hadap la muka aku yang cantek dan jelita macam ni...hahaha            

                                           
harap dengan kaedah 'back to nature' ni,biji-biji ni akan hilang segera :(




Nanti aku update lagi...
Bai !